خرید فایل های قابل دانلود
جستجو   :  

روش های اسانس گیری و آشنایی با دستگاه های عصاره گیری

اسانس ها (روغن های فرار) یکی از مهمترین مواد موثره گیاهان دارویی را تشکیل می دهند. این مواد در قسمت های مختلف بسیاری از گیاهان دارویی وجود دارند. اسانس ها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار داده شوند تبخیر می گردند. از این رو به آنها روغن های فرار گفته می شود و بوی مخصوص بعضی از گیاهان مربوط به این دسته از ترکیبات می باشد. اسانس ها معمولا بی رنگ هستند مخصوصا هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی به مرور زمان اکسیده و رزینی شده و در نتیجه تیره می گردند.

محتوای این پاورپوینت های آماده بسیار مناسب برای دانشجویان است و قالب و طراحی زیبای این پاورپوینت ها به ارئه شما جذابیت می دهد.

مشخصات  پاورپوینت اول شامل:

  • دارای 70 اسلاید قابل ویرایش
  • اندازه اسلاید های به صورت گسترده و مناسب برای هر نمایشگری است.
  • دارای تصاویر مرتبط
  • دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم و تشکر جهت ارائه.
  • فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
    بخش اول
    تعریف اسانس
    ترپنوئیدها
    خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اسانس ها
    فاکتورهای موثر بر کیفیت اسانس ها
    تفاوت عصاره و اسانس
    بخش دوم
    روش ها و دستگاه های اسانس گیری
    تجهیزات مورد نیاز در تقطیر گیاهان معطر
    اسانس گیری و استخراج به روش تقطیر نوبتی
    اسانس گیری به روش ماسیراسیون
    معرفی دستگاه کلونجر
    معرفی دستگاه سوکسوله
  • عصاره گیری به روش پرکولاسیون
    بخش سوم
    اسانس ها و تیره گیاهان
    کاربرد اسانس ها

پاورپوینت دوم شامل مطالب:

  • استخراج به روش چربی سرد وچربی داغ
  • استخراج اسانس به روش حلال های آلی
  • و معایب روش تقطیر می باشد

در 20 اسلاید با طراحی و شماره اسلاید و دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم می باشد.

منبع و دریافت فایل ها: vhd.sellfile.ir

تاریخ درج  :  1400/7/6  

ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی